SİNOP / BOYABAT - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

0 (368) 31519613157977
Adres
CAMİKEBİR MAHALLESİ ADNAN MENDERES BULVARI NO9 YENİ BELEDİYE BİNASI ZEMİN KATI BOYABAT / SİNOP
Vizyon
Öğretmenevimizi güven ve dürüstlüğü ilke edinerek güleryüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli hizmet anlayışıyla diğer öğretmenevleri arasında farklı bir konuma getirmektir. Sürekli kendini yenileyen yönetici ve personelimizle her şeyin en iyisine layık olduğunu düşündüğümüz öğretmenlerimize ve bizden hizmet alan her bireye daha kaliteli hizmet verebilmek.
Misyon
Öğretim Şekli :
Taşıt ile 1 dakika, yürüyerek 5 dakika
Yerleşim Yeri
Camikebir Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı (Belediye Zemin Katı) No:9 İç Kapı:13 Boyabat /Sinop
İl Merkezine 85km uzaklıktadır.İlçe Merkezinde hizmet vermktedir.